Google Pixel 4 XL primeşte noi randări de la @OnLeaks, plus un video 3D

1.000 ori
<b>Google Pixel 4 XL primeşte noi randări de la @OnLeaks, plus un video 3D</b>Nu am dus lipsă de scăpări şi randări de Google Pixel 4 în luna iunie a acestui an. Totul a culminat cu Google postând propriul teaser, care confirma cameră pătrată de pe viitorul flagship. Acum vedem o serie de imagini

Nu am dus lipsă de scăpări şi randări de Google Pixel 4 în luna iunie a acestui an. Totul a culminat cu Google postând propriul teaser, care confirma cameră pătrată de pe viitorul flagship. Acum vedem o serie de imagini marca @OnLeaks şi Pricebaba, care prezintă chiar şi un video 3D al viitorului flagship Android Q.

Google Pixel 4 XL

Dacă totul merge ca până acum, Pixel 4 şi Pixel 4 XL ar trebui să debuteze în octombrie şi să inaugureze primele camere principale cu mai mult de un senzor din seria Pixel. Mărturisesc că nu sunt în vreun fel şocat sau suprins de randări, pentru că am tot văzut imagini similare în ultima vreme. Se păstrează camera pătrată din spate, cu doi senzori principali, bliţ sub şi un posibil senzor ToF deasupra.

Google Pixel 4 XL

În față acea "frunte" e total inestetică, până îţi aminteşti că Google a înglobat acolo senzori care vor aduce o alternativă la Face ID. Sunt inclusiv două camere selfie acolo. Nici muchia de jos nu e chiar subţire, o veritabilă "bărbie" pentru nou venit @OnLeaks a confirmat şi că Google Pixel 4 XL ar trebui să aibă o diagonală de 6.25 inch.

Google Pixel 4 XL

Sursa mai afirmă şi că există un mare gol pentru componente necunoscut în partea dreaptă a "frunţii", aproape de difuzorul de convorbiri. Acolo ar putea fi un "Soli Radar", care permite interacţiunea prin gesturi cu telefonul, sau un modul tip Face ID. Cum nu vedem nici urmă de cititor de amprente în spate, acesta e fie integrat în ecran, fie se renunţă de tot la el, de dragul rivalului Face ID.

OnLeaks mai menţionează şi dimensiunile următoare pentru handset: 160.4 x 75.2 x 8.2 mm, grosimea ajungând la 9.3 mm în zona protuberanței camerei. Corpul e din sticlă şi metal, iar scăpări recente au adus in discutie şi o cameră telephoto în setup-ul din spate. Nici urmă de wide angle, deci vom avea un combo cameră standard + telephoto cu zoom optic 2 sau 3X şi ToF.

Am aflat si un mic secret al telefonului aici. Unele dotări sunt uşor de ghicit, precum procesorul Snapdragon 855, minim 6 sau 8 GB RAM şi difuzoare stereo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×