iPhone XI Max primește un clip hands-on convingător... dar fals (Video)

721 ori
<b>iPhone XI Max primește un clip hands-on convingător... dar fals (Video)</b>Am văzut recent un presupus hands-on cu iPhone XI Max, dar era vorba doar despre o serie de fotografii cu machete și un video cu o clonă a telefonului cu Android la bord. Acum a apărut încă un video de gen, de această

Am văzut recent un presupus hands-on cu iPhone XI Max, dar era vorba doar despre o serie de fotografii cu machete și un video cu o clonă a telefonului cu Android la bord. Acum a apărut încă un video de gen, de această data un "unboxing", așa cum se autointitulează. Problema e că totul e fals, bine deghizat totuși.

Știu că mai toți cei care se uită la clip vor fi distrași de unghiile de vampir al YouTuber-ului (se poartă în China), dar să trecem peste. Spatele telefonului e convingător, prin luciul sticlei/plasticului și camera pătrată, care iese în relief și are 3 module. Problema e că au început să se contrazică scăpările. Pe de o parte le avem pe cele mai vechi, care indicau 3 orificii mari pentru cele 3 camere, dar mai nou randările arată niște orificii mai mici.

Clona iPhone XI Max

Bretonul pare să fie o idee mai mic decât la iPhone XS Max, sau cel puțin așa mi se pare. Pentru o clipă ai fi tentat să crezi că avem un iPhone real aici, pentru că pare să aibă iOS la bord, dar nu e cazul. E un skin foarte convingător aplicat peste Android. Dacă nu vă convinge acel buton plutitor, atunci o va face probabil iconografia, care arată ceva mai neîngrijită decât pe iOS.  

/>  
Până și YouTuber-ul a recunoscut că acesta nu e iOS, ci doar o copie bazată pe Android. E interesant și că sursa propune 3 nume diferite pentru telefon: iPhone 11 Plus, iPhone XL Max și iPhone XL Plus. Oricare ar fi, clipul este dublu fals: nu e iPhone și nu e nici unboxing, doar hands-on de clonă chineză cu Android, ce e drept una bine facută, care ar păcăli ceva lume. 
 
Așteptăm scăpări ceva mai serioase până în septembrie când Apple va prezenta telefoanele reale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×