Google Pixel (Sailfish) ni se prezintă într-un clip video la 360 grade; aduce destul de mult cu HTC One A9

1.294 ori
<b>Google Pixel (Sailfish) ni se prezintă într-un clip video la 360 grade; aduce destul de mult cu HTC One A9</b>Pentru luna octombrie avem notată în calendar și data de 4 octombrie - zi în care Google urmează a prezenta noile smartphone-uri Pixel și Pixel XL. Această lansare va marca totodată și renunțarea la serie de handset-uri mobile Nexus, și după cum știți dej

Pe data de 4 octombrie ar urma ca Google să anunțe oficial lansarea noilor modele Pixel și Pixel XL - terminale ce vor marca renunțarea la seria Nexus și care sunt dezvoltate în parteneriat cu cei de la HTC. Am văzut numeroase imagini 3D și fotografii cu cele două dispozitive aici menționate, iar astăzi primim un nou material - și anume un clip video la 360 grade ce ne prezintă varianta de 5 inch numită Google Pixel.

Google Pixel

Avem din nou în prim-plan acea zonă din sticlă ce ocupă o treime din panoul spate, și remarcăm faptul că design-ului produsului pare a fi destul de similar celui adoptat de către HTC One A9. Diferențele dintre cele două handset-uri ar fi reprezentate de către introducerea zonei din sticlă pe spate, și a faptului că scanner-ul de amprente este mutat în spate - nemafiind cazul unui buton home amplasat frontal.

Google Pixel

De la Google Pixel așteptăm un ecran cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare (fără slot microSD cel mai probabil). Vom beneficia de o cameră foto principală de 12 megapixeli, de un senzor selfie de 8 megapixeli și de o baterie de 2770 mAh. Desigur, Android 7.0 Nougat va rula pe acest dispozitiv. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×