Google Pixel XL (Marlin) apare în baza de date GeekBench cu 4 GB RAM și procesor SD820

1.152 ori
<b>Google Pixel XL (Marlin) apare în baza de date GeekBench cu 4 GB RAM și procesor SD820</b>În baza de date GeekBench tocmai ce și-a făcut astăzi apariția și Google Pixel XL - terminal cunoscut până nu demult drept HTC Marlin. Ei bine, acest test benchmark ne prezintă faptul că phablet-ul va sosi la pachet cu 4 GB memorie RAM și cu un procesor

De curând am aflat și faptul că Google ar urma să renunțe la branding-ul Nexus pentru viitoarele sale terminale mobile, modele ce vor purta în componența numelui, cuvântul Pixel. Astfel vom primi atât modelul Google Pixel (HTC Nexus Sailfish) , dar și varianta phablet Google Pixel XL (HTC Nexus Marlin) - două telefoane a căror lansare oficială este așteptată pe data de 4 octombrie în cazul unui eveniment de presă.

Google Pixel XL GeekBench

Astăzi îl avem în prim-plan pe Google Pixel XL, și asta pentru că telefonul tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark GeekBench. De aici aflăm că produsul ne va oferi dotări high-end precum un chip de 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la bord.

Totodată, se face referire aici și la faptul că terminalul rulează Android NMR1, adică ultima versiune Android 7.0 Nougat. Ca design se zvonește faptul că acest model va fi destul de similar lui HTC 10, dar până acum nu am primit prea multe imagini reale încât să fim complet siguri că într-adevăr s-a optat pentru un asemenea look. În cazul lui Google Pixel, design-ul ce include sticlă pe spate este în mare parte confirmat.

Mai multe informații despre Google Pixel XL, dar și despre varianta de 5 inch, vom afla în următoarele săptămâni ce preced evenimentului de lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×