Google Play are acum cu 25% mai multe downloaduri decât App Store, cu 50% mai puține câștiguri

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.130 ori
<b>Google Play are acum cu 25% mai multe downloaduri decât App Store, cu 50% mai puține câștiguri</b>Nu doar tabletele iPad au început să piardă teren în fața celor Android, astfel că aflăm acum că și App Store începe să fie depășit de Google Play. Se pare că Play ar avea acum cu 25% mai multe downloaduri decât magazinul de aplicații...

Nu doar tabletele iPad au început să piardă teren în fața celor Android, astfel că aflăm acum că și App Store începe să fie depășit de Google Play. Se pare că Play ar avea acum cu 25% mai multe downloaduri decât magazinul de aplicații Apple.

Avantajul Apple rămâne cel financiar, astfel că Google Play are doar 50% din veniturile lui App Store. în ce privește ascensiunea lui Play, piața din Brazilia și Argentina a dus la creșterea sa. Brazilia se afla acum pe locul 4 în spatele Statelor Unite, Coreei de Sud și Indiei, în privința downloadurilor din Google Play.

Se pare că Brazilia, Rusia, India și China încep să conteze tot mai mult pe piața de aplicații și Android are cel mai mult de câștigat. Brazilia este a cincea țară din lume ca populație și are o clasă de mijloc în creștere. Cele 5 țări care domina downloadurile din App Store sunt SUA, China, Japonia, Marea Britanie și Rusia, în schimb.

Google Play are acum cu 25% mai multe downloaduri decât App Store, cu 50% mai puține câștiguri

Jocurile continuă să rămână cele mai descărcate aplicații în Play Store și App Store, cu 40% din totalul de downloduri. Ele aduc 80% din veniturile Google Play și 70% din cele App Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×