O mică firmă numită Android va lansa un smartwatch cu Android ca OS În decembrie (Video)

1.390 ori
<b>O mică firmă numită Android va lansa un smartwatch cu Android ca OS În decembrie (Video)</b>Se pare că brandul Android nu e acaparat în totalitate de către Google, de vreme ce există o mică firmă cu acest nume care produce ceasuri destul de arătoase. Ei profită de coincidența de nume pentru a lansa un ceas cu Android în luna decembrie....

Se pare că brandul Android nu e acaparat în totalitate de către Google, de vreme ce există o mică firmă cu acest nume care produce ceasuri destul de arătoase. Ei profită de coincidența de nume pentru a lansa un ceas cu Android în luna decembrie.

Acest producător se remarcă prin ceasuri cu prețuri destul de bune și design industrial de nouă generație. Android există de ceva vreme și este un nume destul de popular între fanii ceasurilor high end, se pare. Ei bine, acum ei pregătesc un ceas cu sistemul de operare Android, iar în clipul de mai jos vedeți cum va arăta noul device.

El nu e chiar atractiv, dacă mă întrebați pe mine, fiind mai puțin arătos și mai puțin util decât Galaxy Gear de la Samsung. Totuși interfața sa arata parcă puțin mai bine, prin prisma faptului că afiseza și culori de această dată. în rest, produsul pare destul de butucănos și sunt tare curios dacă și acest model va depinde de un smartphone ca Gear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×