Un posibil Google Nexus 8 ajunge pe web, tableta de 8 inch apare Într-un promo KitKat

Autor:  | Publicat în:  Google 1.690 ori
<b>Un posibil Google Nexus 8 ajunge pe web, tableta de 8 inch apare Într-un promo KitKat</b>După ce la început de septembrie un promo la Android 4.4 KitKat ne dezvăluia designul lui Nexus 5, acum tot un material promoțional pentru KitKat prezintă ceea ce pare a fi un nou terminal Nexus. &nbsp; De această dată se pare că e vorba de așa...

După ce la început de septembrie un promo la Android 4.4 KitKat ne dezvăluia designul lui Nexus 5, acum tot un material promoțional pentru KitKat prezintă ceea ce pare a fi un nou terminal Nexus.

De această dată se pare că e vorba de așa numitul Nexus 8, o tabletă de 8 inch care ar putea fi produsă tot de către LG, ridicând la 3 numărul de terminale Nexus produse de compania sud-coreeana. Imaginea de mai sus ne prezintă o femeie care folosește un terminal ce e prea mare să fie un Nexus 7 și prea mic să fie un Nexus 10.

Designul acestui device și în special marginile sale nu se potrivesc cu cele ale vreunui terminal Nexus existent, deci avem de-a face aici cu ceva complet nou. De menționat că acest terminal aduce totuși destul de mult cu LG G Pad 8.3, tableta de 8.3 inch prezentată la IFA în acest an. Dacă punem  cap la cap informațiile, totul începe să se lege, mai ales că în urmă cu câteva zile a fost certificat de autoritatea Bluetooth un device cu nume de cod LG-V510, presupus a fi un Nexus 8 sau o versiune LTE de LG G Pad 8.3, tableta pe care o vedeti mai jos.

LG G Pad 8.3

Ce părere aveți? E această scăpare reală?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×