Google Play Games va primi noi funcții În curând, ele au ajuns prematur pe web

659 ori
<b>Google Play Games va primi noi funcții În curând, ele au ajuns prematur pe web</b>Se pare că serviciul Google Play Games e gata să primească o nouă serie de funcții, care au ajuns deja pe Internet, din cauza unei scăpări. Aceste funcții sunt destinate în special dezvoltatorilor, deci utilizatorul de rând nu are prea multe...

Se pare că serviciul Google Play Games e gata să primească o nouă serie de funcții, care au ajuns deja pe Internet, din cauza unei scăpări. Aceste funcții sunt destinate în special dezvoltatorilor, deci utilizatorul de rând nu are prea multe motive de bucurie deocamdată.

Viitoarea versiune de Play Games va aduce și posibilitatea de a trimite cadouri în jocuri, sub forma unor obiecte/itemuri din acele titluri sau diferite bijuterii/credite și alte monede virtuale de schimb. Ele pot fi trimise oricui din cercurile Google+. Aceasta poate fi o metodă eficientă de a fideliza publicul unui anumit joc oferind și cadouri speciale în perioada sărbătorilor.

Va fi integrat și suportul pentru multiplayer cu terminalele iOS și statisticile legate de gameplay vor fi dezvoltate la randul lor. La nivel intern va evolua Google Analytics și interfața AdMob, permițând dezvoltatorilor să vadă mai bine cum evoluează reclamele integrate în jocurile lor. Pe 18 martie are loc Game Developers Conference 2014, unde vom putea afla mai multe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×