Samsung Ungaria postează pe Facebook un indiciu cu privire la o tabletă cu ecran AMOLED

778 ori
<b>Samsung Ungaria postează pe Facebook un indiciu cu privire la o tabletă cu ecran AMOLED</b>Samsung Ungaria a dezvăluit fără să vrea detalii despre o viitoare tabletă Samsung cu ecran AMOLED, produs pe care îl așteptam de altfel de ceva vreme, el fiind subiect de zvonuri în repetate rânduri. &nbsp; De la modelul Galaxy Tab 7.7 încoace...

Samsung Ungaria a dezvăluit fără să vrea detalii despre o viitoare tabletă Samsung cu ecran AMOLED, produs pe care îl așteptam de altfel de ceva vreme, el fiind subiect de zvonuri în repetate rânduri.

De la modelul Galaxy Tab 7.7 încoace nu am mai văzut tablete Samsung cu ecrane cu panou AMOLED, dar poate că e momentul unui astfel de device în 2014. Indiciul oferit de Samsung Ungaria a venit ca răspuns la o întrebare a unui fan legată de Galaxy TabPRO 8.4 LTE și sosirea sa în magazine. Aparent va exista un model Galaxy TabPRO cu ecran AMOLED și el va sosi în următoarele luni.

Nu cunoaștem diagonală încă, dar știm că rezoluția va fi de 2560 x 1600 pixeli, iar terminalul va avea și versiuni 3G, LTE și WiFi. La interior vom avea cel mai probabil un procesor Exynos 5, iar tableta va rula Android 4.4.2 KitKat. în plus se zvonește că pe acest device vom avea parte de modul Ultra Power Saving, care face interfața alb/negru pentru a economisi energie și e împrumutat de la Galaxy S5.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×