Google Play Movies disponibilă de acum pentru alte 21 de țări; România tot nu se află pe listă

1.773 ori
<b>Google Play Movies disponibilă de acum pentru alte 21 de țări; România tot nu se află pe listă</b>Un produs, sau mai bine zis o aplicație foarte populară dezvoltată de către cei de la Google, și anume Google Play Movies este disponibilă de astăzi pentru utilizatorii din alte 21 de țări. Aceasta, după cum sugerează și denumirea sa, permite...

Un produs, sau mai bine zis o aplicație foarte populară dezvoltată de către cei de la Google, și anume Google Play Movies este disponibilă de astăzi pentru utilizatorii din alte 21 de țări. Aceasta, după cum sugerează și denumirea sa, permite utilizatorilor vizionarea de filme și seriale direct pe terminalul Android.

Astfel, putem cumpăra sau închiria filmul preferat pentru ca mai apoi să îl vedem pe ecranul device-ului nostru. Deși aplicația a fost lansată de ceva timp pe piață, aceasta nu oferă suport pentru toate țările. Cu toate acestea, aflăm că astăzi a fost adus un nou update ce adaugă 21 noi țări la această listă. Listă care din păcate nu numără și România, ci în care în mod uimitor se regăsește Moldova.

 1. Albania
 2. Argentina
 3. Armenia
 4. Azerbaijan
 5. Belarus
 6. Croatia
 7. Cehia
 8. Estonia
 9. Greece
 10. Kazakhstan
 11. Kyrgyzstan
 12. Lao People's Democratic Republic
 13. Latvia
 14. Lithuania
 15. Moldova
 16. Poland
 17. Slovakia
 18. Tajikistan
 19. Thailand
 20. Turkmenistan
 21. Uzbekistan

Dacă ne uităm puțim în trecut, vom observa faptul că Google a mai realizat două astfel de update-uri ce au adus suport pentru 35 noi țări (martie 2014), respectiv 13 noi țări (decembrie 2013). Rămâne de văzut când vom fi incluși și noi pe această listă cuprinzătoare și la ce prețuri vor fi oferite filmele și serialele noastre preferate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×