Android domină acum piață tabletelor, depășește iPad-ul În trimestrul 3

1.182 ori
<b>Android domină acum piață tabletelor, depășește iPad-ul În trimestrul 3</b>Deși nu prea e corect să comparam o serie de producători de terminale cu unul singur, aflați că tabletele Android le-au depășit pe cele iOS în trimestrul 3, conform celor mai noi cifre oferite de analiști. Deja Android domină de ceva vreme...

Deși nu prea e corect să comparam o serie de producători de terminale cu unul singur, aflați că tabletele Android le-au depășit pe cele iOS în trimestrul 3, conform celor mai noi cifre oferite de analiști. Deja Android domină de ceva vreme piață smartphone și creștea tot mai mult în vânzări și cotă și pe partea de tablete în ultima vreme.

Analistul Katy Huberty de la Morgan Stanley a făcut niște calcule și a aflat că tabletele Android generează venituri mai mari decât iPad-urile, conform cifrelor furnizate de IDC pe luna octombrie. Creșterea tabletelor Apple față de trimestrul 3 al anului trecut e minima, iar pierderea de cotă de piață e destul de mare.

Cotă de venituri generate de tabletele Android este de 46.2% în trimestrul 3 din 2013, în vreme ce iPad a atins 45.6%. Samsung și Lenovo sunt în spatele acestei ascensiuni, dar nu ar trebui să se bucure prea devreme, deoarece noile modele iPad de abia s-au lansat și aportul lor probabil că va aduce Apple din nou în frunte pe trimestrul 4. Bătălia va fi decisă de luna decembrie și perioadă sărbătorilor de iarnă, dar și de Black Friday, la care Apple nu prea participă, ezitând să tăie din prețul produselor sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×