Google Play Music lansat pe iOS, oferă o lună gratuită All Access; Vine cu unele lipsuri

945 ori
<b>Google Play Music lansat pe iOS, oferă o lună gratuită All Access; Vine cu unele lipsuri</b>Google și-a lansat serviciul de streaming muzical on demand numit All Access cu aproximativ 4 luni în urmă, iar acum Google Play Music sosește pe iOS cu tot cu All Access. Varianta gratuită a aplicației va permite să accesați colecția de melodii...

Google și-a lansat serviciul de streaming muzical on demand numit All Access cu aproximativ 4 luni în urmă, iar acum Google Play Music sosește pe iOS cu tot cu All Access. Varianta gratuită a aplicației va permite să accesați colecția de melodii stocate în Google Play Music.

Puteți încărca până la 20.000 de melodii în profilul vostru fie prin iTunes sau direct de pe PC. Serviciul nu include reclame și puteți asculta melodiile folosind tab-urile Listen Now, My Library sau Playlist. Google Play Music în varianta iOS suporta All Access, serviciul de streaming on demand al celor de la Google, care costă 9.99 dolari pe lună.

Din păcate e nevoie de un workaround pentru a face serviciul să funcționeze. Nu puteți face un upgrade la All Access în aplicație, ci trebuie să intrați pe un device Android sau în web app pentru a activa serviciul. Veți primi apoi și opțiunile Radio și Explore în meniul lateral, cu acces complet la catalogul de muzică Google. Sunt oferite aici și playlist-uri personalizate bazate pe genul muzical, artist, sau album. Din ce am înțeles nu puteți nici să cumpărați muzica direct din aplicația iOS, din cauza unor restricții Apple, pentru a păstra iTunes la putere.

Explore va listă o serie de recomandări în funcție de preferințe și cele mai noi lansări. Posesorii de iPhone și iPad pot descărca aplicația de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×