Vodafone lansează o ofertă specială de Sărbători; mai multe beneficii incluse pentru abonați

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.134 ori
<b>Vodafone lansează o ofertă specială de Sărbători; mai multe beneficii incluse pentru abonați</b>Ieri, 15&nbsp;noiembrie, cei de la Vodafone au lansat o ofertă specială pentru Sărbători ce aduce beneficii sporite, noi abonamente și telefoane la prețuri speciale. Aceasta ofertă vine și cu un slogan propriu: &ldquo;Un 2014 nelimitat de...

Ieri, 15 noiembrie, cei de laVodafoneau lansat o ofertă specială pentru Sărbători ce aduce beneficii sporite, noi abonamente și telefoane la prețuri speciale. Aceasta ofertă vine și cu un slogan propriu: “Un 2014 nelimitat de bun”.

Utilizatorii care doresc să încheie sau să reînoiască un abonament ce pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc bonus 2014 minute/sms-uri naționale și 2014 MB trafic de internet. Clienții care preferă abonamentele RED, vor beneficia la rândul lor de un bonus ce constă în 2014 MB trafic de date valabil timp de 12 luni. Aceste bonusuri se acordă abonaților ce semnează un contract pentru o perioadă de 24 luni.

De asemenea, utilizatorii înscriși în programul Vodafone Familia, pot opta începând de astăzi pentru 2 noi abonamente: RED 15, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea, 250 MB trafic de internet și 5 GB de stocare în aplicația Vodafone Cloud, și cel de-al 2-lea abonament denumit RED 20, ce oferă același beneficii, precum și acces la telefoane la prețuri speciale.

Abonații RED 20 pot alege smartphone-ul Samsung Galaxy Trend, la un preț de 19 euro. Acesta dispune de un display de 4 inch, o cameră foto de 5 megapixeli și un procesor de 1 GHz. De asemenea, și abonații RED 29 pot alege dintre 2 smartphone-uri disponibile la prețuri de doar 1 euro: HTC Desire 500 sau Nokia Lumia 625. Mai multe detalii cu privire la noua ofertă puteți găsi pe vodafone.ro/abonamente.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×