Google + 1 versus Facebook - recomandă rezultatele căutărilor Google prietenilor tăi!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.371 ori
<b>Google + 1 versus Facebook - recomandă rezultatele căutărilor Google prietenilor tăi!</b>într-o încercare tot mai insistentă de a detrona Facebook, Google a lansat opțiunea "+1", sub forma unui buton care va apărea lângă rezultatele căutărilor Google. Această opțiune a fost activată cu câteva ore în urmă și permite să...

într-o încercare tot mai insistentă de a detrona Facebook, Google a lansat opțiunea "+1", sub forma unui buton care va apărea lângă rezultatele căutărilor Google. Această opțiune a fost activată cu câteva ore în urmă și permite să împărtășiți cu prietenii și contactele un anumit rezultat de căutare.

Descoperiți aici pagina dedicată acestui nou serviciu, care reprezintă o a doua tentativă de a concura cu Facebook a celor de la Google, după eșecul numit Buzz. Trebuie să recunoaștem că am fost amuzați de un aspect indicat de cel mai popular comentariu al clipului de prezentare de mai jos: dacă un adolescent caută conținuturi X-rated pe Google și vede că părinții sau apropiații săi au acordat câte un +1 rezultatelor?

Trecând peste acest aspect, ce va face această nouă funcție este să schimbe încă o dată ierarhia rezultatelor căutărilor, probabil o mutare bună la capitolul transparență. Dacă până acum algoritmii de ordonare a rezultatelor Google au fost mereu contestați, iată că prin implicarea publicului și un număr mare de +1 topurile paginilor în rezultatele de căutare vor fi puțin mai obiective.

Va deveni butonul +1 noul Like de la Facebook?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×