Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz

4.759 ori
<b>Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz</b>După ce am luat contact cu tableta Allview AllDro, un produs 100% românesc cu preț redus și comportament low end, iată că acest produs va avea și un urmaș. Este vorba despre Allview AllDro 2, o nouă tabletă a companiei romanești care ne-a...

După ce am luat contact cu tableta Allview AllDro, un produs 100% românesc cu preț redus și comportament low end, iată că acest produs va avea și un urmaș. Este vorba despre Allview AllDro 2, o nouă tabletă a companiei romanești care ne-a obișnuit cu producția de telefoane dual SIM.

AllDro 2 va folosi un procesor Samsung ARM Cortex A8 de 1GHz, în locul celui de 800 MHz de pe predecesorul său. în plus, tableta va sosi cu suport WiFi, o cameră video frontală și va rula Android 2.2 cu suport Flash 10.1. Display-ul sau are o diagonală de 8 inch și ni s-a promis că noul model de tabletă va rula jocuri precum Angry Birds sau Farm Story fără probleme.

Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz

Ca și în cazul primului AllDro, avem la dispoziție o conexiune HDMI, care va permite redarea de conținuturi media la rezoluție Full HD pe un televizor compatibil. Terminalul va sosi cu o memorie internă de 4 GB, dar poate primi până la 32 GB de stocare în plus prin intermediul unui card microSD. Veți putea folosi tableta și ca e-Book reader, pentru socializare sau drept media player.

Așteptăm cu nerăbdare să testăm și acest produs autohton, după întâlnirea cu predecesorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×