Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.743 ori
<b>Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz</b>După ce am luat contact cu tableta Allview AllDro, un produs 100% românesc cu preț redus și comportament low end, iată că acest produs va avea și un urmaș. Este vorba despre Allview AllDro 2, o nouă tabletă a companiei romanești care ne-a...

După ce am luat contact cu tableta Allview AllDro, un produs 100% românesc cu preț redus și comportament low end, iată că acest produs va avea și un urmaș. Este vorba despre Allview AllDro 2, o nouă tabletă a companiei romanești care ne-a obișnuit cu producția de telefoane dual SIM.

AllDro 2 va folosi un procesor Samsung ARM Cortex A8 de 1GHz, în locul celui de 800 MHz de pe predecesorul său. în plus, tableta va sosi cu suport WiFi, o cameră video frontală și va rula Android 2.2 cu suport Flash 10.1. Display-ul sau are o diagonală de 8 inch și ni s-a promis că noul model de tabletă va rula jocuri precum Angry Birds sau Farm Story fără probleme.

Allview AllDro 2, următoarea tabletă made În România, vine cu procesor de 1 GHz

Ca și în cazul primului AllDro, avem la dispoziție o conexiune HDMI, care va permite redarea de conținuturi media la rezoluție Full HD pe un televizor compatibil. Terminalul va sosi cu o memorie internă de 4 GB, dar poate primi până la 32 GB de stocare în plus prin intermediul unui card microSD. Veți putea folosi tableta și ca e-Book reader, pentru socializare sau drept media player.

Așteptăm cu nerăbdare să testăm și acest produs autohton, după întâlnirea cu predecesorul său.

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×