Google+ implementează o funcție Auto Enhance pentru clipurile video

543 ori
<b>Google+ implementează o funcție Auto Enhance pentru clipurile video</b>Funcția Auto Awesome de pe Google Plus a fost apreciată de către utilizatori, îmbunătățind imaginile postate pe rețeaua de socializare, iar acum Google implementează și o optiune Auto Enhance pentru clipurile video. &nbsp; O altă funcție de...

Funcția Auto Awesome de pe Google Plus a fost apreciată de către utilizatori, îmbunătățind imaginile postate pe rețeaua de socializare, iar acum Google implementează și o optiune Auto Enhance pentru clipurile video.

O altă funcție de acest gen a fost "year în review", implementată în decembrie anul trecut, care realiza un colaj cu tot ce s-a întâmplat (tot ce ati postat ) în ultimele 12 luni pe contul vostru și crea un clip video. în ce privește Auto Enhance pentru video, această opțiune va îmbunătăți clipurile uploadate, la capitolul sonorizare, dar și calitate a imaginii. Se umbla și la luminozitate, la stabilizare și pe viitor va fi amplificată vorbirea.

Odată uploadate clipurile prin Auto Backup, Google+ va analiza automat conținuturile. Dacă aveți activată opțiunea Auto Enhance, îmbunătățirile vor fi implementate, dar doar dacă sistemul detectează că e cazul. știm deja că YouTube sugera anumite îmbunătățiri după ce uploadam un clip, mai ales dacă video-ul era tremurat sau slab iluminat, deci nu putem spune că ne surprinde această noutate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×