Procesorul Tegra K1 va sosi pe telefoanele Project Ara

Autor:  | Publicat în:  Project Ara 1.125 ori
<b>Procesorul Tegra K1 va sosi pe telefoanele Project Ara</b>Ianuarie va fi o lună genială pentru pasionații de tehnologie, care vor putea atât să asiste la debutul unei versiuni finalizate de Windows 10, cât și la lansarea de numeroase telefoane, tablete și ceasuri la CES 2015. în plus, ca bonus, Google...

Ianuarie va fi o lună genială pentru pasionații de tehnologie, care vor putea atât să asiste la debutul unei versiuni finalizate de Windows 10, cât și la lansarea de numeroase telefoane, tablete și ceasuri la CES 2015. în plus, ca bonus, Google are două conferințe legate de Project Ara în acea lună, una în SUA și una în Singapore. Până atunci, azi aflăm că vom avea un procesor puternic la interiorul handsetului.

Google ar lua în calcul includerea faimosului Nvidia Tegra K1 drept "creierul" smartphone-ului modular. Rețineți că în acest caz K1 ar fi un "modul de procesare", care ar putea fi înlocuit cu altul la nevoie. Tot Google pregătește și unități de procesare PXA1928 de la Marvell și lucrează la prototipuri Spiral 2, cu carcase variate pentru Ara. Revenind la Nvidia, procesorul selectat pentru Ara ar fi același K1 64 bit de pe Nexus 9.

Vă reamintesc că Project Ara e în dezvoltare de aproximativ 2 ani și cam o dată la 2 luni e prezentată evoluția sa. știm că el va avea anumite componente înlocuibile în regim hot swap, printre care memoria, cameră, bateria și eventual și accesorii adiționale care îi aduce un scanner de amprente, modul NFC, radio FM și altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×