Boeing lucrează la telefonul auto destructibil Împreună cu BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  Boeing 746 ori
<b>Boeing lucrează la telefonul auto destructibil Împreună cu BlackBerry</b>Orice gadget care se auto distruge duce imediat cu gândul la filmele cu James Bond, dar iată că nu mai vedem astfel de invenții doar în filme. Boeing are un telefon autodestructibil în proiect, iar ei i-au contractat pe cei de la BlackBerry pentru a...

Orice gadget care se auto distruge duce imediat cu gândul la filmele cu James Bond, dar iată că nu mai vedem astfel de invenții doar în filme. Boeing are un telefon autodestructibil în proiect, iar ei i-au contractat pe cei de la BlackBerry pentru a le produce handsetul.

CEO-ul BlackBerry, John Chen a anunțat vineri că firma sa colaborează cu Boeing pentru a introduce platforma BES 12 aplicată peste Android. Handsetul Boeing Black trebuia să fie lansat încă din 2012 și a apărut în prima fază în documentele FCC din acest an. El vine cu două sloturi SIM și un panou special în spate pentru scanere biometrice și receptoare satelit.

Acest model are funcții unice de securitate, care vor șterge toate datele de pe telefon, odată ce el este dezasamblat. șeful BlackBerry a ținut să menționeze că nu poate vorbi foarte mult despre acest telefon, fiind totuși vorba de un proiect legat de domeniul apărării. Tot BlackBerry se ocupase cu implementarea platformei BES 12 în cadrul soluției Samsung Knox.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×