Google+ În curând integrat În numeroase aplicații; API-urile sale oferite dezvoltatorilor

1.256 ori
<b>Google+ În curând integrat În numeroase aplicații; API-urile sale oferite dezvoltatorilor</b>Google tocmai a anunțat punerea la dispoziție a API-urilor Google+ pentru realizarea de aplicații care să integreze funcțiile serviciului de socialziare. API-urile permit softurilor să obțină informațiile din profiul public al utilizatorului,...

Google tocmai a anunțat punerea la dispoziție a API-urilor Google+ pentru realizarea de aplicații care să integreze funcțiile serviciului de socialziare. API-urile permit softurilor să obțină informațiile din profiul public al utilizatorului, asta pentru a permite partajarea de conținuturi și conversații prin aplicații.

API-urile sunt standard, astfel că dezvoltatorii nu trebuie să învețe vreun nou stil de programare. Aveți la dispoziție și librarii open source și nu este nevoie că experții să scrie request-uri HTTP. Librăriile de cod sunt disponibile în următoarele limbaje de programare: Java, GWT, Python, Ruby, PHP și .NET.

Pentru a nu va mai plictisi cu detalii tehnice, aflați că acest lucru înseamnă că de acum încolo ar trebui să putem vedea în Angry Birds, Quadrant și alte aplicații Android și nu numai posibilitatea de a da share la un scor, status sau informație nu doar prin Twitter și FB, ci și prin Google+. Odată cu utilizarea API-urilor ar trebui ca Google+ să pornească din nou pe un traseu ascendent, după o perioadă de stagnare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×