Windows Phone 7 pe Samsung Galaxy S II? Posibil, Într-o variantă viitoare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.000 ori
<b>Windows Phone 7 pe Samsung Galaxy S II? Posibil, Într-o variantă viitoare!</b>Ideea unui telefon Samsung cu specificațiile lui Galaxy S II și Windows Phone 7 la bord este mai mult decât un concept, se pare. Cei de la Bluetooth SIG au informații despre un astfel de model, care va servi drept succesor pentru Samsung Focus, un...

Ideea unui telefon Samsung cu specificațiile lui Galaxy S II și Windows Phone 7 la bord este mai mult decât un concept, se pare. Cei de la Bluetooth SIG au informații despre un astfel de model, care va servi drept succesor pentru Samsung Focus, un popular smartphone WP7.

Cunoscut sub numele de cod SGH-i917, Samsung Focus este puțin mai gros decât Galaxy S II, iar acum se pare că trebuie să ne așteptăm la un model SGH-i937 care să îi urmeze. Bluetooth SIG oferă indicii că nou-venitul va rula Windows Phone Mango, având un profil Bluetooth corespunzător pentru acest OS. în plus, telefonul apare și pe lista celor de la Occasional Gamers, care include telefoane Windows Phone 7 ce le rulează jocurile.

Vă reamintim că Galaxy S II măsoară 8.5 mm în grosime și vine cu 1 GB RAM, 16/32 GB memorie internă și un procesor dual core de 1.2 GHz. Să sperăm că astfel de funcții vor fi păstrate și pe noul model cu Mango OS la bord, sau măcar cele ale lui Galaxy Z.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×