Google pregătește investiții majore pentru continuarea proiectului Android One

1.192 ori
<b>Google pregătește investiții majore pentru continuarea proiectului Android One</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă, aflam că producătorul indian Lava a lansat smartphone-ul Pixel V1, un nou device din programul Android One pe care Google &icirc;l dezvăluia spre finalul anului trecut. După cum probabil știți, această platformă...

Nu cu mult timp în urmă, aflam că producătorul indian Lava a lansat smartphone-ul Pixel V1, un nou device din programul Android One pe care Google îl dezvăluia spre finalul anului trecut. După cum probabil știți, această platformă este una special dezvoltată pentru o gamă largă de terminale ce adoptă hardware similar, tocmai pentru a primi update-uri mai rapide.

Astăzi, prin intermediul unui raport marca Financial Times, ni se dezvăluie faptul că Google nu va renunța prea curând la acest proiect, ci va pregăti chiar investiții majore pentru piața indiană și pentru viitoarele smartphone-uri cu Android One la bord. Din câte se pare, gigantul IT dorește să aducă internetul la îndemna publicului larg tocmai prin lansarea de astfel de device-uri.

De asemenea, în următorii câțiva ani se dorește ca prețul device-urilor să scadă treptat, ajungându-se chiar și până la valoarea de 47$ per smartphone. Pe lângă India, Google are pe listă și țări ca Filipine și Indonezia, regiuni în care chiar de curând au debutat o serie de terminale Android One despre care v-am vorbit într-un articol precedent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×