Lava Pixel V1, un nou terminal cu Android One și design atractiv, debutează în India

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 1.209 ori
<b>Lava Pixel V1, un nou terminal cu Android One și design atractiv, debutează în India</b>Anul acesta pare că numele Pixel este unul destul de popular, denumire aplicată și &icirc;n cazul unei producții cinematice, dar și unui telefon despre care aflăm astăzi. Este vorba despre Lava Pixel V1, cel de-al doilea terminal cu Android One al...

Anul acesta pare că numele Pixel este unul destul de popular, denumire aplicată și în cazul unei producții cinematice, dar și unui telefon despre care aflăm astăzi. Este vorba despre Lava Pixel V1, cel de-al doilea terminal cu Android One al companiei de origine indiană care aduce produse accesibile pe piață.

Cu toate că prima generație de telefoane Android One nu impresiona la capitolul design, iată că lucrurile se schimbă odată cu Lava Pixel V1. Din câte puteți remarca mai sus, telefonul adoptă un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, dar și o combinație de culori ce dă foarte bine.

Pe partea hardware, Lava a adus pe acest device un display HD de 5.5 inch (IPS LCD), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

Lista de dotări mai cuprinde conectivitate 3G HSPA+, două sloturi SIM, un slot microSD de până la 32 GB, dar și o baterie de 2.650 mAh. Acest telefon va rula din fabrică Android 5.1.1 Lollipop, iar prețul său va fi de aproximativ 177$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×