Xiaomi lansează MIUI 7 la nivel global pe 19 august, în cadrul unui eveniment organizat în India

1.184 ori
<b>Xiaomi lansează MIUI 7 la nivel global pe 19 august, în cadrul unui eveniment organizat în India</b>Xiaomi a &icirc;nceput să pună accentul pe piaţa din India &icirc;n ultimul an, duc&acirc;nd acolo bătălia dintre producătorii chinezi de telefoane. Azi aflăm că următorul său release software, MIUI 7 va debuta &icirc;n India pe 19 august....

Xiaomi a început să pună accentul pe piaţa din India în ultimul an, ducând acolo bătălia dintre producătorii chinezi de telefoane. Azi aflăm că următorul său release software, MIUI 7 va debuta în India pe 19 august.

Ultimele zvonuri dădeau drept sigură o lansare a noului MIUI în Beijing pe 13 august, ceea ce fusese confirmat şi de o invitaţie. Ei bine, pe 19 vom avea lansarea globală şi nu doar locală. Debutul e aşteptat cu nerăbdare, nu doar pentru noul ROM, ci şi pentru tradiţionalele reduceri pe care Xiaomi le oferă la evenimente. E vorba despre discounturi mari şi accesorii gratuite, printre altele.

MIUI 6 a debutat pe 16 august 2014 şi era bazat pe Android 5.0 Lollipop, deci urmaşul sau va fi bazat pe Android 5.1.1. Scăpările de versiuni beta de până acum ne arată că diferenţele la nivel vizual între MIUI 6 şi 7 sunt minime, poate în afara înlocuirii iconului bateriei cu un simbol dreptunghiular în locul celui oval. Wallpaper-urile au rămas la fel şi sperăm că stabilitatea e mai bună, colegul Alex lovindu-se de o grămadă de probleme în cadrul recenziei lui Xiaomi Mi 4i, care vine cu MIUI 6. Ele includeau lag, freeze-uri şi animaţii prea lungi în cadrul utilizării interfaței.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×