Samsung Galaxy S7 în varianta cu procesor Snapdragon 820 îşi face apariţia în documente interne

1.547 ori
<b>Samsung Galaxy S7 în varianta cu procesor Snapdragon 820 îşi face apariţia în documente interne</b>&Icirc;n ultima săptăm&acirc;nă am asistat la surprinzător de multe zvonuri despre Galaxy S7. &Icirc;nt&acirc;i am aflat că el ar putea sosi mai devreme dec&acirc;t ne aşteptam, apoi am văzut un presupus benchmark al acestui terminal şi acum...

În ultima săptămână am asistat la surprinzător de multe zvonuri despre Galaxy S7. Întâi am aflat că el ar putea sosi mai devreme decât ne aşteptam, apoi am văzut un presupus benchmark al acestui terminal şi acum descoperim şi o menţiune a sa într-un document intern.

Între timp vă reamintim că ne pregătim de evenimentul Unpacked de joi, 13 august, când îl vom vedea pe Galaxy Note 5 lansat. S-ar părea că Galaxy S7 are deocamdată numele de cod Jungfrau şi că Samsung ia în calcul utilizarea unui procesor Snapdragon 820 la bordul viitorului său handset. Evident, va exista şi o versiune Exynos şi se va reveni la strategia de dinainte de Galaxy S6.

Samsung Galaxy S7 în varianta cu procesor Snapdragon 820 îşi face apariţia în documente interne

Imaginile din acest articol sunt preluate din documente interne Samsung, cu privire la actualizările la Android M ce se vor efectua pe viitor. Samsung a menţionat la un moment dat numele de cod Jungfrau, dar şi procesorul Qualcomm MSM8996, adică Snapdragon 820 şi Galaxy S7. De vreme ce speculaţii de săptămâna trecută vorbeau despre finalizarea lui S7 în decembrie, nu ar fi exclus să îl vedem prezenţa la CES în loc de perioada lui MWC.

O astfel de alegere de chipset va conferi multă încredere şi altor producători să lucreze din nou cu Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×