Google pregătește un Android Device Manager care va permite să localizați și ștergeți de la distanță device-ul furat

Autor:  | Publicat în:  Google 1.180 ori
<b>Google pregătește un Android Device Manager care va permite să localizați și ștergeți de la distanță device-ul furat</b>în acest editorial&nbsp;ne plângeam de lipsa de metode eficiente de a depista un terminal furat sau de a-l șterge de la distanță. E drept că aplicații există, dar cum rămâne cu cele oficiale. Ei bine, Google ia măsuri și pregătește un...

în acest editorial ne plângeam de lipsa de metode eficiente de a depista un terminal furat sau de a-l șterge de la distanță. E drept că aplicații există, dar cum rămâne cu cele oficiale. Ei bine, Google ia măsuri și pregătește un Android Device Manager care vă va permite să găsiți terminalul dispărut.

Acest Device Manager va fi compatibil cu terminalele ce rulează de la Android 2.2 în sus și va fi oferit pe aproape toate device-urile via Google Play Services. Odată logați în noul soft veți putea localiza telefonul sau tableta, să îl sunați (chiar dacă volumul e scăzut) sau să ștergeți memoria de la distanță pentru a ține datele personale în siguranță.

Problema apare atunci când împrumutăm inocent un device prietenei pe care o bănuim de infidelitate. Folosind acest Device Manager vom putea afla poziția sa pe harta și eventual să îi ștergem și memoria telefonului când îi e lumea mai dragă. Google nu e străină de probleme cu intimitatea utilizatorilor, dar sper că nu se va ajunge aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×