Google pregătește un nou serviciu cloud, rival cu cel Amazon și Microsoft; Îl prezintă la Google I/O 2012!

769 ori
<b>Google pregătește un nou serviciu cloud, rival cu cel Amazon și Microsoft; Îl prezintă la Google I/O 2012!</b>Google are un eveniment important programat pentru săptămâna viitoare și anume faimosul Google I/O, în cadrul căruia am putea asista atât la debutul lui Android 4.1 Jelly Bean, cât și al tabletei Nexus mult-asteptate. Vor mai fi anunțate și...

Google are un eveniment important programat pentru săptămâna viitoare și anume faimosul Google I/O, în cadrul căruia am putea asista atât la debutul lui Android 4.1 Jelly Bean, cât și al tabletei Nexus mult-asteptate. Vor mai fi anunțate și alte produse software și servicii, iar printre ele s-ar putea număra și o soluție cloud, rivala cu cele Microsoft și Amazon.

Atât Google, cât și Microsoft pregătesc un răspuns cloud pentru oferta Amazon, care a avut parte de o popularitate uriașă în rândul startupurilor și companiilor care caută soluții cloud. în vreme ce Amazon încearcă să pătrundă mai puternic în segmentul business/enterprise, Google vrea mai degrabă să concureze cu Microsoft și comunitatea sa de dezvoltatori. Pentru a atrage astfel de specialiști, gigantul motoarelor de căutare va face procesul de scriere, administrare și implementare a aplicațiilor pe platformă sa mai facil.

și asta prin intermediul unor parteneriate cu alte companii third party, printre numele vehiculate numărându-se Rightscale și Opscode. E interesant faptul că Amazon și Google concurează și cooperează în același timp, deoarece tableta Kindle Fire rulează totuși Android și o face chiar devenind cea mai celebră tableta cu acest OS. Va găsi Google secretul succesului în cloud?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×