Samsung lansează prima actualizare OTA pentru telefonul cu proiector Galaxy Beam

1.214 ori
<b>Samsung lansează prima actualizare OTA pentru telefonul cu proiector Galaxy Beam</b>Cam la o lună după lansarea sa, Samsung Galaxy Beam, noul telefon cu proiector al producătorul sud-coreean a primit o actualizare OTA. Aceasta este disponibilă deocamdată doar în țările nordice și urmează să fie pusă la dispoziție și la...

Cam la o lună după lansarea sa, Samsung Galaxy Beam, noul telefon cu proiector al producătorul sud-coreean a primit o actualizare OTA. Aceasta este disponibilă deocamdată doar în țările nordice și urmează să fie pusă la dispoziție și la nivel internațional.

Deocamdată actualizarea îmbunătățește stabilitatea terminalului și ocupa cam 10 - 20 MB, deci e recomandată descărcarea sa prin WiFi. Posesorii lui Galaxy Beam pot verifica disponibilitatea update-ului în zona de Setări, Software Update. Dacă va suna familiar acest terminal, aflați că v-am oferit o experiență hands on cu el încă din luna februarie, în cadrul MWC 2012. Luna trecută v-am oferit și un hands on în România, tot cu acest telefon, în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Samsung din Complexul General Feeria din Băneasa.

în ce privește telefonul, avem de-a face cu un terminal ce măsoară 12.5 mm în grosime, cântărește 145.3 grame și vine cu un display Super AMOLED de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Samsung Galaxy Beam dispune și de 8 GB memorie internă, 768 MB RAM, slot microSD, camera de 5 megapixeli cu bliț LED și procesor dual core de 1 GHz. Ca proiector, telefonul oferă un TI DLP nHD de 15 lumens, care poate proiecta imagini cu diagonală de până la 50 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×