Samsung lansează prima actualizare OTA pentru telefonul cu proiector Galaxy Beam

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.137 ori
<b>Samsung lansează prima actualizare OTA pentru telefonul cu proiector Galaxy Beam</b>Cam la o lună după lansarea sa, Samsung Galaxy Beam, noul telefon cu proiector al producătorul sud-coreean a primit o actualizare OTA. Aceasta este disponibilă deocamdată doar în țările nordice și urmează să fie pusă la dispoziție și la...

Cam la o lună după lansarea sa, Samsung Galaxy Beam, noul telefon cu proiector al producătorul sud-coreean a primit o actualizare OTA. Aceasta este disponibilă deocamdată doar în țările nordice și urmează să fie pusă la dispoziție și la nivel internațional.

Deocamdată actualizarea îmbunătățește stabilitatea terminalului și ocupa cam 10 - 20 MB, deci e recomandată descărcarea sa prin WiFi. Posesorii lui Galaxy Beam pot verifica disponibilitatea update-ului în zona de Setări, Software Update. Dacă va suna familiar acest terminal, aflați că v-am oferit o experiență hands on cu el încă din luna februarie, în cadrul MWC 2012. Luna trecută v-am oferit și un hands on în România, tot cu acest telefon, în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Samsung din Complexul General Feeria din Băneasa.

în ce privește telefonul, avem de-a face cu un terminal ce măsoară 12.5 mm în grosime, cântărește 145.3 grame și vine cu un display Super AMOLED de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Samsung Galaxy Beam dispune și de 8 GB memorie internă, 768 MB RAM, slot microSD, camera de 5 megapixeli cu bliț LED și procesor dual core de 1 GHz. Ca proiector, telefonul oferă un TI DLP nHD de 15 lumens, care poate proiecta imagini cu diagonală de până la 50 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×