Google pregătește un serviciu de stocare În cloud, Îl va lansa În curând - Google Drive

1.296 ori
<b>Google pregătește un serviciu de stocare În cloud, Îl va lansa În curând - Google Drive</b>Sunt sigur că știți că puteți folosi Google Docs pentru a lucra în mod cooperativ, dar și pentru a încărca fișiere, deși nu cu dimensiuni prea mari. Ei bine, acum Google pregătește și un serviciu cloud de stocare care poate că ne va face...

Sunt sigur că știți că puteți folosi Google Docs pentru a lucra în mod cooperativ, dar și pentru a încărca fișiere, deși nu cu dimensiuni prea mari. Ei bine, acum Google pregătește și un serviciu cloud de stocare care poate că ne va face să uităm de Dropbox, de exemplu. Acesta primise deja un avantaj mare prin colaborarea cu HTC, care preinstaleaza Dropbox pe noile sale telefoane.

Apple îl are deja pe faimosul iCloud și mai există și varianta lui Box, cunoscut înainte și că Box.net. Se pare că gigantul motoarelor de căutare nu vrea să rămână în urmă la acest capitol și dacă ne-a permis să ne stocăm colecția de muzică în Google Music, acum ne oferă și posibilitatea de a păstra orice fel de fișier în cloud. Informațiile vin de la Wall Street Journal, deci e sigur acest proiect. Serviciul va fi lansat gratuit și va include și opțiuni cu plata pentru stocare în plus.

Bănuiesc că varianta gratuită de bază va oferi în jur de... 10 GB să zicem, ceea ce ar fi perfect pentru acele lucruri vitale pe care le avem cu toții pe computer și le dorim păstrate undeva în siguranta (poze de familie, capturi video din vacanță, documente de la birou, editări video importante pentru muncă, softuri dezvoltate de utilizator, melodii compuse de noi și multe altele). Numele serviciului va fi Google Drive și va permite accesul de pe orice terminal conectat la web la conținuturile noastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×