Android 4.0 pe Amazon Kindle Fire, acum prin MIUI (Video)

Autor:  | Publicat în:  Amazon 1.175 ori
<b>Android 4.0 pe Amazon Kindle Fire, acum prin MIUI (Video)</b>Tableta Amazon Kindle Fire, pe care am testat-o cu ceva timp în urmă are acum parte de încă o metodă neoficială de actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Este vorba despre MIUI, un ROM personalizat Android care include acum și ICS. O...

Tableta Amazon Kindle Fire, pe care am testat-o cu ceva timp în urmă are acum parte de încă o metodă neoficială de actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Este vorba despre MIUI, un ROM personalizat Android care include acum și ICS. O versiune alpha a acestui release a ajuns pe web cu 2 zile în urmă și acum o vedeți în acțiune în clipul de mai jos:

De vreme ce avem de-a face cu o versiune de abia lansată mă aștept la numeroase buguri și erori, mai ales că am aflat că deocamdată nu funcționează tetheringul USB și wallpaper-ul static, de exemplu. Clipul de mai jos este realizat de către Liliputing și prezintă tableta Amazon de 200 de dolari având o experiență destul de bună cu Android ICS, încă o dată având în vedere cât de proaspăt e update-ul. Din câte știu se făceau încercări cu CyanogenMod 9 pe acest device, încă un ROM care include funcțiile și lookul lui Ice Cream Sandwich.

încă e fascinant că poți cumpăra o tabletă cu 200 de dolari, sau chia 160 în perioada reducerilor din SUA și apoi să ai cel mai nou Android pe ea și asta fără lag. în astfel de momente stau și mă întreb ce rost mai are să cumperi o tabletă care costă peste 3.000 de lei când există variante ieftine că HP TouchPad sau Kindle Fire, mai nou și HTC Flyer?

Preț Amazon Kindle Fire în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×