Google prezintă tableta Project Tango; aceasta vine cu un procesor quad-core Nvidia Tegra K1, 4 GB RAM și 128 GB de stocare (Video)

1.572 ori
<b>Google prezintă tableta Project Tango; aceasta vine cu un procesor quad-core Nvidia Tegra K1, 4 GB RAM și 128 GB de stocare (Video)</b>Iată că după smartphone-ul Project Tango, acum este rândul ca și tableta bazată pe același concept să iasă la iveală. Astăzi, Google a hotărât să dezvăluie noul dispozitiv numit Google Project Tango Tablet. Aceasta dispune atât de o...

Iată că după smartphone-ul Project Tango, acum este rândul ca și tableta bazată pe același concept să iasă la iveală. Astăzi, Google a hotărât să dezvăluie noul dispozitiv numit Google Project Tango Tablet. Aceasta dispune atât de o configurație hardware impresionantă, cât și de funcții foarte atractive.

După cum unii dintre noi cunoaștem situația, proiectul pentru smartphone-ul Project Tango a inclus și o serie de developeri din România, mai precis din Timișoara, oraș în care în luna aprilie a avut loc evenimentul Google Project Tango Hackathon. Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul Timișoara Mobile Development Group, comunitate ce a debutat în ianuarie 2011 și care are rolul de a consolida o comunitate locală activă în domeniul tehnologiei.

Google Tango Tablet

Revenind la produsul lansat astăzi, ni se aduce la cunoștiință faptul că tableta va beneficia de o serie de camere foto menite să detecteze mișcarea și să cartografieze mediul din jurul utilizatorului. Pe această nouă tabletă de la Google vom primi un senzor de adâncime, două camere foto pe spate dintre care una va fi 4 megapixeli și va dispune de un senzor cu mărime de 2 microni, în timp ce al doilea senzor va integra lentile cu un unghi wide de 170 grade.

De asemenea, primim și o cameră frontală cu lentile ce oferă un unghi wide de 120 grade. Printre specificațiile hardware se numără un display Full HD de 7 inch, un procesor quad-core NVIDIA Tegra K1, 4 GB de memorie RAM, 128 GB de stocare, WiFi, Bluetooth, LTE, USB 3.0 și porturi microHDMI. Potrivit celor de la Google, tableta Project Tango va fi pusă în vânzare la sfârșitul lunii iunie la un preț de 1024$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×