O serie de denumiri ale viitoarelor smartphone-uri Motorola Își fac apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Motorola 700 ori
<b>O serie de denumiri ale viitoarelor smartphone-uri Motorola Își fac apariția pe web</b>De curând, prin intermediul sursei Hello Moto HK ce a reușit să facă o muncă completă de detectiv, se pare că s-au aflat o serie de nume de cod pentru viitoarele terminale Motorola ce vor fi lansate pe piață în perioada imediat următoare....

De curând, prin intermediul sursei Hello Moto HK ce a reușit să facă o muncă completă de detectiv, se pare că s-au aflat o serie de nume de cod pentru viitoarele terminale Motorola ce vor fi lansate pe piață în perioada imediat următoare.

Printre acestea se regăsesc atât o serie de denumiri ce fac referire la Moto X+1, terminal ce va fi lansat pe mai multe piețe, cât și alte nume de cod cum ar fi xWatch_DF sau xClock, denumiri ce ne duc cu gândul la ceasul inteligent pregătit de Motorola, și anume Moto 360. Luându-ne după aceste scăpări, Motorola ar putea lansa mai multe versiuni ale smartwatch-ului ce va rula platforma Android Wear.

O serie de denumiri ale viitoarelor smartphone-uri Motorola Își fac apariția pe web

în cea de-a 2-a parte a acestor leak-uri descoperim numele de cod Titan, Quantum și Uline Volte, terminale despre care momentan nu se știe nimic altceva. Rămâne de văzut ce design-uri și configurații hardware se vor ascunde în spatele acestor denumiri sugestive scăpate pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×