Numărul de tineri posesori de tablete s-a dublat Între martie 2013 și martie 2014, arată un studiu YouBUS

Autor:  | Publicat în:  Studii 668 ori
<b>Numărul de tineri posesori de tablete s-a dublat Între martie 2013 și martie 2014, arată un studiu YouBUS</b>Conform unui raport de cercetare YouBUS 2013 - 2014, numărul posesorilor de tablete în rândul tinerilor din România s-a dublat în ultimul an. Studiul acoperă perioada martie 2013 - martie 2014 și a implicat o cercetare sistematizată și recurenta....

Conform unui raport de cercetare YouBUS 2013 - 2014, numărul posesorilor de tablete în rândul tinerilor din România s-a dublat în ultimul an. Studiul acoperă perioada martie 2013 - martie 2014 și a implicat o cercetare sistematizată și recurenta.

Eșantionul reprezentativ a cuprins tineri cu vârstele între 14 și 26 de ani, un total de 3776 de persoane. Studiul a realizat în cadrul platformei Youth Monitor, de către Brennan Research & Consultants și Quantis Marketing Consulting. Aceeași cercetare arata și că mai puține fete cumpăra online decât băieții și mai puțin de un tânăr din șase face comenzi online din afară.

Intențiile de cumpărare pentru tablete sunt mai mari în mediul rural decât în mediul urban și având în vedere faptul că tabletele au ajuns deja un bun de larg consum, mă aștept ca popularitatea lor să crească și mai mult. A ajuns inevitabil să deții o tabletă, de vreme ce ele sunt și oferite gratis cu televizoare, abonamente de cablu sau telefonie în ultima vreme, sau chiar ca bonus la laptopuri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×