Google schimbă designul paginii sale principale și al paginii de rezultate pentru căutări

1.967 ori
<b>Google schimbă designul paginii sale principale și al paginii de rezultate pentru căutări</b>Lansarea lui Google+ este doar un pas în evoluția gamei de produse a gigantului motoarelor de căutare, care a efectuat modificări și pe pagina sa principală. Actualizările care se vor aplica tuturor produselor Google în următoarele luni se...

Lansarea lui Google+ este doar un pas în evoluția gamei de produse a gigantului motoarelor de căutare, care a efectuat modificări și pe pagina sa principală. Actualizările care se vor aplica tuturor produselor Google în următoarele luni se axează pe o mai ușoară utilizare, un design mai aerisit și o integrare cu restul serviciilor oferite de compania americană.

Deocamdată accentul se pune pe modernizarea lui Google Search, a lui Maps și Gmail. Spre exemplu, Google va oferi butoanele utilizabile în meniuri în variante viu colorate, ascunzându-le privirii utilizatorilor pe cele care nu sunt necesare într-o anumită situație. Pagina de rezultate pentru cautări are un nou look, iar utilizatorii vor descoperi o bară gri și un buton albastru care vor scoate în evidență bara de căutare. în plus secțiunea cu elemente navigaționale este acum de culoare neagră, în partea superioară a ecranului.

Google schimbă designul paginii sale principale și al paginii de rezultate pentru căutări

Au fost modernizate și designul panoului de opțiuni din partea stângă, Google axându-se pe culori mai vii pentru butoanele cheie, tools și filtre. URL-urile au fost poziționate imediat sub titlu pentru fiecare rezultat de căutare, iar linkurile de pe homepage au fost mutate către marginea superioară și inferioară a browserului, pentru un design mai aerisit.

Ca bonus, Google oferă peste 100 de noi fonturi gratuite în colecția sa open source, astfel că acum puteți căuta sau face browsing în sute de familii de fonturi din Google Font Collection.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×