Site-ul mobil Google optimizat pentru o căutare mai eficientă

Autor:  | Publicat în:  Google 1.412 ori
<b>Site-ul mobil Google optimizat pentru o căutare mai eficientă</b>E momentul "curățeniei de vară" pentru Google, se pare, deoarece compania americană își actualizează toate produsele și serviciile din portofoliu și chiar lansează unele noi. Astfel, după butonul +1, Google+ și un design nou pentru pagina...

E momentul "curățeniei de vară" pentru Google, se pare, deoarece compania americană își actualizează toate produsele și serviciile din portofoliu și chiar lansează unele noi. Astfel, după butonul +1, Google+ și un design nou pentru pagina principală, Google și-a optimizat acum și site-ul în varianta mobila.

Rețineți că au trecut doar câteva săptămâni de la ultima actualizare de acest gen, care ne-a adus un sistem bazat pe localizare. Acesta găsea cu ușurință puncte de reper utile posesorului de smartphone (restaurante, baruri, magazine etc). Noul site mobil Google vine cu opțiuni sub formă de taburi, în partea superioară, într-un stil similar cu cel al variantei desktop.

Iconurile sunt acum mai colorate și își fac apariția atunci când degetul utilizatorului se află pe ecranul terminalului. Aceste iconuri au rol de scurtături către funcțiile esențiale din Google, precum Images, Places, News, Maps, YouTube și altele. Lista completă este disponibilă dacă apăsați butonul "More".

Să fie această experiență ideală de căutare? Doar utilizatorii pot spune. Ce părere aveți, în special în comparație cu Bing și Yahoo?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×