Google scoate GTalk din Android, poate si Bluetooth?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.118 ori
<b>Google scoate GTalk din Android, poate si Bluetooth?</b>In primul rand trebuie sa clarificam zvonul cu scoaterea functiilor Bluetooth din SDK-ul Android: acest lucru nu se va intampla! Nu acelasi lucru se poate spune despre GTalk, la care Google a renuntat de teama unor probleme de securitate. Renuntarea la...

In primul rand trebuie sa clarificam zvonul cu scoaterea functiilor Bluetooth din SDK-ul Android: acest lucru nu se va intampla! Nu acelasi lucru se poate spune despre GTalk, la care Google a renuntat de teama unor probleme de securitate.

Renuntarea la API-urile Bluetooth din SDK-ul lui Android a starnit ingrijorare printre fanii telefoanelor ce vor sosi cu OS-ul Android, acestia banuind ca terminalelor le vor lipsi functii Bluetooth. Totusi, Google a clarificat situatia, afirmand ca aceste API-uri au disparut pentru ca developerii Android nu au mai avut timp sa le faca disponibile pentru ceilalti developeri. Concluzia? Vom putea folosi headseturi Bluetooth pe HTC Dream, primul telefon Android.

Lucrurile stau diferit cu GTalk, care ar fi trebuit sa dea lovitura pe handseturile ce folosesc OS-ul celor de la Google, dar la care s-a renuntat pentru a nu compromite siguranta telefonului. Spre exemplu, daca va aflati intr-un joc in mod multiplayer, veti putea redirectiona Google Talk, astfel incat sa comunicati cu alti gameri in vreme ce va jucati. Problema e ca in acest moment, lista dumneavoastra de contacte se va umple cu necunoscuti, care joaca acelasi joc. Conform Google, nu vom vedea serviciul Google Talk prea curand pe handseturile Android.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×