Photoshop pe telefonul tau mobil, acum in varianta beta

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.168 ori
<b>Photoshop pe telefonul tau mobil, acum in varianta beta</b>Adobe se pricepe in mod clar la 2 lucruri: editare foto si softuri pentru telefonul mobil. Dar ce ne facem cand cele doua sunt combinate intr-o singura initiativa, Photoshop.com pentru telefonul mobil? Compania a prezentat ieri oficial versiunea beta a...

Adobe se pricepe in mod clar la 2 lucruri: editare foto si softuri pentru telefonul mobil. Dar ce ne facem cand cele doua sunt combinate intr-o singura initiativa, Photoshop.com pentru telefonul mobil?

Compania a prezentat ieri oficial versiunea beta a softului sau mobil de editare foto, prin intermediul lui Photoshop.com Mobile. Softul permite capturarea unor imagini si uploadul lor automat (sau manual) de pe telefonul mobil in Photoshop si apoi sincronizarea cu Photoshop Express (online) si Photoshop Elements 7. Astfel, veti putea sincroniza galeria dumneavoastra de poze de pe telefonul mobil cu PC-ul desktop sau laptopul, pe masura ce editati si salvati imaginile.

Photoshop.com Mobile va fi lansat la finalul lunii septembrie si va fi disponibil pe sase terminale Windows Mobile: Samsung Blackjack I, Samsung Blackjack II, Motorola MOTO Q 9h, MOTO Q Music 9m, Palm Treo 700 w/wx si Palm Treo 750. Lista va creste pana la finalul anului si trebuie mentionat ca un cont Basic la acest serviciu ofera 5 GB spatiu de stocare si este complet gratuit. Totusi, un cont Photoshop.com Plus ofera mai multe servicii, cum ar fi template-uri si albume interactive, plus spatiu de stocare de 20 GB si toate acestea la pretul de 49.99 dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×