Google SMS Channels: inca un serviciu de SMS-uri gratuite

2.347 ori
<b>Google SMS Channels: inca un serviciu de SMS-uri gratuite</b>Google India are o inovatie pentru noi, filiala tocmai lansand un nou produs ce poarta numele de Google SMS Channels. Acesta permite utilizatorilor sa se aboneze la alerte tip stire, update-uri ale blogurilor si alte tipuri de mesaje text primite regulat....

Google India are o inovatie pentru noi, filiala tocmai lansand un nou produs ce poarta numele de Google SMS Channels. Acesta permite utilizatorilor sa se aboneze la alerte tip stire, update-uri ale blogurilor si alte tipuri de mesaje text primite regulat.

Nu veti avea nici macar nevoie de un telefon pentru a va inscrie pe lista de abonati ai serviciului si exista optiunea de a trimite SMS-uri prin web. Serviciul este disponibil deocamdata doar pentru numerele din India, dar el va sosi in varianta internationala cat de curand. Ne intrebam cum va arata portofoliul Google peste 2 ani, de vreme ce acum compania detine o suita interesanta de aplicatii web, plus un OS mobil impresionant, Android.

Ne rezerva viitorul oare servicii de telefonie/Internet Google? Un OS desktop Google? Sau poate chiar un laptop branduit cu logo-ul colorat al gigantului motoarelor de cautare... Sa speram ca recesiunea economica nu va lovi si aceasta companie, de vreme ce gigantul american a fost mereu in top la capitolul inovatii, in ciuda obsesiei sale pentru controlul datelor si informatiilor despre utilizatorii sai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×