Google SMS Channels: inca un serviciu de SMS-uri gratuite

Autor:  | Publicat în:  Google 2.299 ori
<b>Google SMS Channels: inca un serviciu de SMS-uri gratuite</b>Google India are o inovatie pentru noi, filiala tocmai lansand un nou produs ce poarta numele de Google SMS Channels. Acesta permite utilizatorilor sa se aboneze la alerte tip stire, update-uri ale blogurilor si alte tipuri de mesaje text primite regulat....

Google India are o inovatie pentru noi, filiala tocmai lansand un nou produs ce poarta numele de Google SMS Channels. Acesta permite utilizatorilor sa se aboneze la alerte tip stire, update-uri ale blogurilor si alte tipuri de mesaje text primite regulat.

Nu veti avea nici macar nevoie de un telefon pentru a va inscrie pe lista de abonati ai serviciului si exista optiunea de a trimite SMS-uri prin web. Serviciul este disponibil deocamdata doar pentru numerele din India, dar el va sosi in varianta internationala cat de curand. Ne intrebam cum va arata portofoliul Google peste 2 ani, de vreme ce acum compania detine o suita interesanta de aplicatii web, plus un OS mobil impresionant, Android.

Ne rezerva viitorul oare servicii de telefonie/Internet Google? Un OS desktop Google? Sau poate chiar un laptop branduit cu logo-ul colorat al gigantului motoarelor de cautare... Sa speram ca recesiunea economica nu va lovi si aceasta companie, de vreme ce gigantul american a fost mereu in top la capitolul inovatii, in ciuda obsesiei sale pentru controlul datelor si informatiilor despre utilizatorii sai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×