Primul telefon Nokia cu touchscreen, Tube se lanseaza astazi!

1.673 ori
<b>Primul telefon Nokia cu touchscreen, Tube se lanseaza astazi!</b>A venit ziua cea mare, 2 octombrie, cea in care il vom vedea pe faimosul Nokia Tube, cunoscut si drept XpressMusic 5800 fiind anuntat oficial de catre producatorul sau. Debutul terminalului va avea loc la Londra, in cadrul evenimentului Nokia Remix, in...

A venit ziua cea mare, 2 octombrie, cea in care il vom vedea pe faimosul Nokia Tube, cunoscut si drept XpressMusic 5800 fiind anuntat oficial de catre producatorul sau. Debutul terminalului va avea loc la Londra, in cadrul evenimentului Nokia Remix, in jurul orei 16:30 GMT.

Dupa ce am vazut acest telefon in cel mai nou film Batman, "The Dark Knight", sub numeroase forme si lookuri in imagini spion si i-am aflat si specificatiile, tot ce ramane de facut este sa asteptam confirmarea oficiala. Initial, am crezut ca este vorba despre un rival al lui iPhone, dar se pare ca handsetul va face mai degraba parte din segmentul de mijloc al terminalelor mobile cu functii muzicale.

Suntem curiosi de felul in care se va comporta noua platforma S60 Touch, de vreme ce ea va da tonul interfatelor viitoarelor telefoane Nokia dotate cu touchscreen. Acesta este doar inceputul, suntem siguri si putem garanta ca pana in vara lui 2009, gigantul finlandez va avea cel putin inca 2 handseturi cu ecran touch, de data aceasta smartphone-uri care sa faca iPhone sa para un GameBoy ruginit.

via: Concept-Phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×