Google solicită producătorilor de telefoane să nu modifice modul Doze din Android 6.0

853 ori
<b>Google solicită producătorilor de telefoane să nu modifice modul Doze din Android 6.0</b>Doze e probabil cea mai populară funcţie nouă din Android 6.0 Marshmallow, ea permiţ&acirc;nd unui device să intre &icirc;ntr-un mod &icirc;n care aplicaţiile nu sunt folosite &icirc;n fundal şi doar sincronizări scurte au loc din c&acirc;nd...

Doze e probabil cea mai populară funcţie nouă din Android 6.0 Marshmallow, ea permiţând unui device să intre într-un mod în care aplicaţiile nu sunt folosite în fundal şi doar sincronizări scurte au loc din când în când. Acest mod se activează dacă o tabletă sau un telefon nu a fost folosit o bună perioadă de timp şi acum aduce şi condiţii pentru partenerii hardware Google.

Aceştia nu trebuie să modifice funcţionalitatea lui Doze în vreun mod, conform documentului oficial de compatibilitate cu Android 6.0. Producătorii de telefoane şi tablete sunt obligaţi să includă Doze pe produsele lor şi să nu facă modificări. Precizările de acest tip vizează în special acele aplicaţii care nu vor intra în standby-ul special al lui Doze, iar ele trebuie să fie clar vizibile pentru utilizator.

Odată intraţi în zona de optimizare a consumului pe Android 6.0 vom vedea ce aplicaţii sunt scutite de Doze. În cazul lui Android cel stock e vorba doar de Play Services şi Device Manager, dar producătorii de device-uri vor trebui să afişeze o listă clară şi fără echivoc de aplicaţii, astfel încât să justifice un eventual consum exagerat de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×