Google Streetview soseste pe Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Google 1.653 ori
<b>Google Streetview soseste pe Windows Mobile</b>Dupa ce a fost lansat cu suport doar pentru Android, BlackBerry si iPhone, iata ca Google Streetview ii onoreaza si pe utilizatorii de terminale Windows Mobile cu prezenta. Cum functioneaza acest serviciu aflam din urmatorul clip video: Street View...

Dupa ce a fost lansat cu suport doar pentru Android, BlackBerry si iPhone, iata ca Google Streetview ii onoreaza si pe utilizatorii de terminale Windows Mobile cu prezenta. Cum functioneaza acest serviciu aflam din urmatorul clip video:

Street View permite utilizatorului sa acceseze o serie de imagini la nivel de strada, ajutand respectiva persoana sa se orienteze cu usurinta, in special in cautarea unor anumite zone turistice sau restaurante. In afara de Street View, noua versiune a lui Google Maps for mobile dispune la randul sau de cateva functii cel putin interesante, cum este directionarea pietonala, care poate fi ceruta de catre utilizator.

In plus, Google Maps permite acum primirea alertelor in legatura cu circulatia si transportul in comun, prin intermediul autoritatilor locale, plus citirea recenziilor despre locurile pe care sunteti gata sa le vizitati. Aplicatia beneficiaza si de un grad sporit de usurinta a utilizarii si poate fi descarcata de la adresa google.com/gmm, pe care o veti accesa de pe telefon.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×