Telefonul chinezesc al lui James Bond, JingPeng E1181 include o camera detasabila

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.240 ori
<b>Telefonul chinezesc al lui James Bond, JingPeng E1181 include o camera detasabila</b>Daca handsetul din imaginea de mai jos nu ar fi sosit cu acea camera detasabila, in stil James Bond, probabil ca el ar fi fost doar un alt terminal made in China. Se pare ca ideea de a folosi un handset a carui camera poate functiona si la cativa metri...

Daca handsetul din imaginea de mai jos nu ar fi sosit cu acea camera detasabila, in stil James Bond, probabil ca el ar fi fost doar un alt terminal made in China.

Se pare ca ideea de a folosi un handset a carui camera poate functiona si la cativa metri distanta este destul de originala, incat sa ne faca sa trecem peste faptul ca JingPeng E1181 nu straluceste la prea multe capitole. Acest produs chinezesc soseste cu un display touchscreen de 3 inchi, un stylus, taste numerice si va fi comercializat doar in China.

Camera sa de 2 megapixeli este o unitate wireless detasabila, care poate spiona pe oricine, oricand doriti. Astfel, data viitoare cand scapati un handset JingPeng E1181 pe jos si o parte a sa va ramane pe podea, vom stii ca ati facut-o doar pentru a spiona sub fustele domnisoarelor din autobuz.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×