Google testeaza reclame pe site-ul mobil YouTube

Autor:  | Publicat în:  Google 1.530 ori
<b>Google testeaza reclame pe site-ul mobil YouTube</b>Nu ne surprinde sa ii vedem pe cei de la Google incercand sa obtina profit din continuturile mobile YouTube, de vreme ce serviciul video nu este chiar atat de productiv pe cat estimase gigantul motoarelor de cautare. Recent Google a inceput sa testeze...

Nu ne surprinde sa ii vedem pe cei de la Google incercand sa obtina profit din continuturile mobile YouTube, de vreme ce serviciul video nu este chiar atat de productiv pe cat estimase gigantul motoarelor de cautare.

Recent Google a inceput sa testeze afisarea unor reclame pe anumite pagini ale site-ului mobil YouTube in SUA si Japonia. Conform companiei, acesta este primul pas pentru implementarea advertisingului mobil via YouTube, care va permite utilizatorilor sa aiba acces si la o noua modalitate de a interactiona cu diferite continuturi din mers.

Pe aceasta cale, YouTube va afla in ce fel vad utilizatorii reclamele mobile si cum interactioneaza ei cu acestea. Ar fi cazul ca astfel de reclame sa ajute la plata uriasei latimi de bande consumate de YouTube, nu chiar cel mai profitabil serviciu al celor de la Google. Norocosii advertiseri implicati in teste vor beneficia de o unealta de branding si sansa de a enerva milioane de utilizatori care viziteaza zilnic YouTube de pe telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×