Motorola Woll aminteste de Nokia Aeon

3.011 ori
<b>Motorola Woll aminteste de Nokia Aeon</b>Unul dintre cele mai bizare telefoane concept pe care le-am vazut vreodata, Motorola Woll seamana izbitor cu cel mai popular concept al celor de la Nokia, Aeon. Handsetul este disponibil in clipul video de mai sus, unde isi face aparitia pentru un minut,...

Unul dintre cele mai bizare telefoane concept pe care le-am vazut vreodata, Motorola Woll seamana izbitor cu cel mai popular concept al celor de la Nokia, Aeon.

Handsetul este disponibil in clipul video de mai sus, unde isi face aparitia pentru un minut, dar doar sub forma de imagini. Avem de-a face cu un telefon foarte subtire, aparent dotat cu 2 touchscreen-uri, o camera foto si Windows Vista, oricat de bizar ar parea. Cel putin asta putem deduce din faptul ca pe ecranul handsetului este prezent logo-ul OS-ului Microsoft, alaturi de cel al operatorului TIM.

Terminalul prezinta si o camera frontala, desi e posibil sa o confundam cu un logo Motorola prea proeminent, iar printre specificatiile sale se afla si o tastatura virtuala numerica. Lungimea acestui telefon aminteste mai degraba de acel Intel Phone, pe care vi-l prezentam la inceputul anului, in vreme ce faptul ca handsetul este compus din 2 segmente si forma sa amintesc de Nokia Aeon.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×