Google updateaza Gmail pentru iPhone si Android

1.477 ori
<b>Google updateaza Gmail pentru iPhone si Android</b>Google tocmai a anuntat un update al lui Gmail, in varianta pentru platformele iPhone si Google Android. Ce include acesta aflati din urmatorul clip: Update-ul implementeaza suportul offline de baza si imbunatatiri ale interfatei, iar Google a luat in...

Google tocmai a anuntat un update al lui Gmail, in varianta pentru platformele iPhone si Google Android. Ce include acesta aflati din urmatorul clip:

Update-ul implementeaza suportul offline de baza si imbunatatiri ale interfatei, iar Google a luat in calcul si faptul ca retelele de telefonie pica mai des decat varianta lor desktop. Astfel, a fost adaugat caching aditional pe terminalele suportate, pentru a reduce timpul de asteptare a raspunsului serverului.

In noua versiune a lui Gmail, comunicarea cu serverul se realizeaza in background, in vreme ce utilizatorul nu realizeaza nici o activitate pe handsetul sau. Va primi suita completa de web apps de la Google un update complet, dupa modelul Gmail?

[Via: Ubergizmo.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×