Google updateaza Gmail pentru iPhone si Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.420 ori
<b>Google updateaza Gmail pentru iPhone si Android</b>Google tocmai a anuntat un update al lui Gmail, in varianta pentru platformele iPhone si Google Android. Ce include acesta aflati din urmatorul clip: Update-ul implementeaza suportul offline de baza si imbunatatiri ale interfatei, iar Google a luat in...

Google tocmai a anuntat un update al lui Gmail, in varianta pentru platformele iPhone si Google Android. Ce include acesta aflati din urmatorul clip:

Update-ul implementeaza suportul offline de baza si imbunatatiri ale interfatei, iar Google a luat in calcul si faptul ca retelele de telefonie pica mai des decat varianta lor desktop. Astfel, a fost adaugat caching aditional pe terminalele suportate, pentru a reduce timpul de asteptare a raspunsului serverului.

In noua versiune a lui Gmail, comunicarea cu serverul se realizeaza in background, in vreme ce utilizatorul nu realizeaza nici o activitate pe handsetul sau. Va primi suita completa de web apps de la Google un update complet, dupa modelul Gmail?

[Via: Ubergizmo.com]

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×