Telefonul Sony Ericsson Idou, cu camera de 12 megapixeli va fi lansat la toamna

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.590 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson Idou, cu camera de 12 megapixeli va fi lansat la toamna</b>Prezentat oficial in cadrul showului Mobile World Congress 2009, din Barcelona, noul telefon Sony Ericsson Idou, cu camera de 12 megapixeli va fi lansat in aceasta toamna. Conform producatorului sau, handsetul va sosi pe piata in luna octombrie sau...

Prezentat oficial in cadrul showului Mobile World Congress 2009, din Barcelona, noul telefon Sony Ericsson Idou, cu camera de 12 megapixeli va fi lansat in aceasta toamna.

Conform producatorului sau, handsetul va sosi pe piata in luna octombrie sau noiembrie, in orice caz in al patrulea trimestru fiscal al anului. Dupa cum va informam intr-un articol anterior, terminalul vine cu un senzor de 12.1 megapixeli, detectare faciala, blitz Xenon, GPS, geotagging si un display touchscreen de 3.5 inchi.

In plus, telefonul suporta conectivitate UMTS si HSPA si e foarte probabil sa ruleze o versiune complet noua a lui Symbian OS. Aceasta va fi dezvoltata de catre recent formata Symbian Foundation, care lucreaza la o noua versiune bazata pe Symbian S60 5th Edition, care va fi finisata la mijlocul acestui an.

[Via: Teltarif.de]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×