Sony Ericsson CS8, dotat cu camera de 8 megapixeli si Android OS?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.501 ori
<b>Sony Ericsson CS8, dotat cu camera de 8 megapixeli si Android OS?</b>Lista de telefoane pe care T-Mobile SUA le va lansa in aceasta vara a fost "scapata" pe web de catre o "sursa sigura", astfel ca a iesit la iveala interesantul handset Sony Ericsson CS8. Acesta este un terminal cu camera de 8 megapixeli, care ar putea...

Lista de telefoane pe care T-Mobile SUA le va lansa in aceasta vara a fost "scapata" pe web de catre o "sursa sigura", astfel ca a iesit la iveala interesantul handset Sony Ericsson CS8. Acesta este un terminal cu camera de 8 megapixeli, care ar putea rula Android OS.

E foarte probabil ca prescurtarea CS sa vina de la Cyber-shot, celebra linie de telefoane cu camera a companiei Sony Ericsson, in vreme ce cifra "8" va indica numarul de megapixeli ai camerei. Pentru a asocia acest handset cu un model dotat cu Android, ne intoarcem in luna decembrie 2008, atunci cand aflam de pe site-ul Phandroid ca Sony Ericsson va lansa un terminal Android high end in vara lui 2009.

La ora actuala, orice telefon Android din SUA va fi lansat prin T-Mobile sau Sprint, iar lista scapata recent include terminalele "de vara" ale primului operator. Astfel, daca ambele presupuneri de mai sus sunt corecte, CS8 ar trebui sa ruleze Android.

Un argument care contrazice teoria ar fi cele 2 profiluri WAP, descoperite de catre cei de la SEMCBlog pe site-ul Sony Ericsson. Aceste profiluri indica faptul ca terminalele Sony Ericsson ce vor lansate la vara vor sosi cu ecrane de 240 x 320 pixeli, insuficient pentru a rula Android.

Vom vedea oare pe piata un astfel de telefon SE Android pana la finalul verii?

[Via: Phandroid.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×