Google va deschide magazine de retail, Își va vinde terminalele Nexus la fața locului

Autor:  | Publicat în:  Google 960 ori
<b>Google va deschide magazine de retail, Își va vinde terminalele Nexus la fața locului</b>Dacă experimentul Google de a vinde prin propriul magazin online terminale Nexus nu prea a reușit, poate că un magazin fizic ar fi o idee mai bună. Din câte știu există deja un Google Store în Londra, iar acum gigantul motoarelor de căutare...

Dacă experimentul Google de a vinde prin propriul magazin online terminale Nexus nu prea a reușit, poate că un magazin fizic ar fi o idee mai bună. Din câte știu există deja un Google Store în Londra, iar acum gigantul motoarelor de căutare pregătește alte unități de retail.

Interesant e că până acum Google avea magazine Chrome în SUA și Marea Britanie, dar acum va fi vorba de magazine pentru terminalele Android, cu accent pe modelele Nexus. Toată lumea vrea să testeze un handset înainte să îl cumpere, nu credeți? și având în vedere cât de greu se găsea un Nexus 4 sau Nexus 10 la un moment dat, e cam greu să poți testa un device de acest gen, dacă nu e pe stoc nicăieri. Evident, primele magazine Google for fi deschise în SUA, iar compania trebuie să fie precaută aici, deoarece Microsoft de exemplu nu a înregistrat un succes deosebit cu aceste magazine.

Magazinele Chrome de până acum erau de fapt integrate în centre comerciale sau magazine mai mari, precum Best Buy, dar aici vorbim de Google Store-uri de sine stătătoare. Se pare că ideea acestor magazine le-ar fi venit celor de la Google atunci când au încercat să realizeze ce metodă ar fi mai eficientă pentru a vinde ochelarii Project Glass. Fără un expert în magazin care să îți prezinte funcțiile lor, ar fi foarte greu să te simți atras de acest produs și să cheltuiești 500 sau 1000 de dolari pe el.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×