Google va oferi mai mult RAM pe telefoanele Pixel 4 și Pixel 4 XL, mutare făcută cu scopul de a spori vânzările

1.403 ori
<b>Google va oferi mai mult RAM pe telefoanele Pixel 4 și Pixel 4 XL, mutare făcută cu scopul de a spori vânzările</b>Cu toate că performanța smartphone-urilor Pixel a fost mereu una de top, clienții au avut și unele critici de făcut la adresa Google - în special la capitolul memorie RAM. Știm cu toții faptul că o cantitate enormă de RAM are mai mult

Cu toate că performanța smartphone-urilor Pixel a fost mereu una de top, clienții au avut și unele critici de făcut la adresa Google - în special la capitolul memorie RAM. Știm cu toții faptul că o cantitate enormă de RAM are mai mult efect de marketing la ora actuală, dar în cazul Google de la prima și până la a 3-a generație Pixel nu am văzut vreo configurație cu mai mult de 4 GB RAM, detaliu nu tocmai apreciat de către consumatori.

La un moment dat chiar și celebrul youtuber Marques Brownlee declara faptul că al său Pixel 2 XL a început să încetinească la nici un an de la achiziție, vina fiind pusă chiar pe cantitatea de RAM insuficientă. Chiar și noi aici la Mobilissimo spuneam în cadrul recenziei lui Pixel 3 XL că acest telefon nu dezamăgește la performanță, dar că se cere mai mult RAM..

Google pare a fi auzit doleanțele publicului și se pare că odată cu noile modele Pixel 4 și Pixel 4 XL va oferi mai mult RAM, mai precis 6 GB RAM la bord. Această informație ar veni din partea unei surse de încredere și aflăm că această decizie a fost luată cu scopul de a spori vânzările de terminale Pixel aparent.

Știm că Pixel 4 și Pixel 4 XL vor avea o cameră foto duală sau triplă în spate, senzorii fiind integrați sub forma unui modul pătrat. Lansarea ar trebui să aibă loc prin octombrie. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×