Samsung Galaxy Fold ar fi aproape gata de lansarea în magazine; Trece cu brio de ultimele teste de rezistență

1.088 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ar fi aproape gata de lansarea în magazine; Trece cu brio de ultimele teste de rezistență</b>Deși lansarea lui Samsung Galaxy Fold ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii mai în magazinele din întreaga lume, o problemă descoperită de către cei care testau dispozitivul a condus la amânarea debutului

Deși lansarea lui Samsung Galaxy Fold ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii mai în magazinele din întreaga lume, o problemă descoperită de către cei care testau dispozitivul a condus la amânarea debutului. Printre problemele semnalate de către aceștia se număra spațiul dintre balama ce permitea particulelor de praf și mizeriei să intre sub display, dar și startul de protecție de deasupra ecranului pe care mulți l-au confundat cu o simplă folie de plastic și au încercat înlăturarea sa.

Avem să aflăm apoi că sud-coreenii au îmbunătățit design-ul terminalului pliabil, oprind intrarea de praf sub display și mărind dimensiunea protecției exterioare a display-ului astfel încât să nu mai dea impresia utilizatorilor să este o simplă folie. La ora actuală sunt desfășurate teste de rezistență și aparent lansarea ar fi foarte aproape.

Sunt chiar vești potrivit cărora device-ul a trecut cu brio de toate testele la care a fost supus și se vorbește despre un anunț pe data de 21 iulie, urmând ca livrările să înceapă la final de lună sau în prima săptămână de august. Există și șanse ca Samsung să păstreze anunțul cu privire la disponibilitatea lui Galaxy Fold pentru data de 7 august atunci când are loc gigantul eveniment Unpacked pentru prezentarea lui Note 10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×