Google vrea sa scrii mai rapid si precis pe Android, achizitioneaza tastatura virtuala BlindType (Video)

1.539 ori
<b>Google vrea sa scrii mai rapid si precis pe Android, achizitioneaza tastatura virtuala BlindType (Video)</b>Daca Swype nu este genul dumneavoastra de tastatura virtuala, o alternativa viabila ar putea fi BlindType, pe care o puteti admira in clipul de mai jos. Tehnologia apartine in acest moment celor de la Google, care au cumparat serviciul de la producatorul...

Daca Swype nu este genul dumneavoastra de tastatura virtuala, o alternativa viabila ar putea fi BlindType, pe care o puteti admira in clipul de mai jos. Tehnologia apartine in acest moment celor de la Google, care au cumparat serviciul de la producatorul sau, in speranta de a imbunatati tastatura virtuala din Android.

Dupa cum puteti observa in clip, prin intermediul lui BlindType veti scrie rapid, precis si fara greseli, tastatura virtuala fiind foarte toleranta cu greselile si recunoscand imediat ceea ce ati vrut sa scrieti de fapt. Cei de la Singularity Hub au descoperit si ideea din spatele numele acestei tastaturi: e atat de usor sa scrii si poti gresi atat de mult datorita metodei de autocorrect, incat nu e nici o problema sa tastezi cu ochii inchisi.

Din cate stim pana acum, tehnologia nu va fi incorporata intr-o aplicatie din Android Market sau din Apple Store, ci direct in platforma Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×